ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 34 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ STOP ΑΠΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!
ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ STOP. Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ- ΙΣΩΣ ΣΑΜΑΡΑΚΙ Η ΜΙΚΡΟ ΑΝΑΧΩΜΑ- ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

1 απάντηση/εις σε “ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ”

  1. Στέλιος Ευσταθιάδης

    Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι, όταν τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την τοποθέτηση αναβαθμού (σαμαράκι), αυτό εγκαθίσταται πριν από τη διασταύρωση οδών και όχι μετά. Συνήθως χρησιμοποιούνται ως μέτρα διαχείρισης της ταχύτητας κυκλοφορίας, οπότε μείωσή της πριν από τη διασταύρωση. Μάλιστα σε απόσταση από τη διασταύρωση.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *