ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΛΕΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει γραμμή τρόλευ στην Πετρούπολη που μας πηγαίνει στο ΜΕΤΡΟ στην Ανθούπολη . Μόνο μας πηγαίνει, διότι μας επιστρέφει από τον Άγιο Αντώνιο.
Προσωπικά θα πρότεινα να καταργηθεί διότι απλά μας ταλαιπωρεί. Σπάνια εκτελούνται σωστά τα δρομολόγια και “τα ακούνε” οι οδηγοί. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου έγκαιρα. Αν δεν καταργηθεί να φτιαχτεί έτσι ώστε να πηγαίνει μέχρι την ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ και να επιστρέφει.Έτσι θα εξοικονομείται χρόνος και ίσως είναι πιο συχνά και συνεπή τα δρομολόγιά τους. Γραμμές υπάρχουν στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι για να επιστρέφει. Τότε θα έχει και περισσότερους επιβάτες διότι θα ξέρουμε ότι θα πάμε στην ώρα μας στον προορισμό μας. Τώρα στέλνουμε απλά “γράμματα” με τους οδηγούς, οι οποίοι, άθελά τους ίσως, εξυπηρετούν τον εαυτό τους και αμείβονται κανονικά.

1 απάντηση/εις σε “ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΛΕΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ”

  1. Υπαρχει λεωφορειακη γραμμή συνδεσης με την Ανθούπολη. Το τρόλευ καλώς εξυπηρετεί και τον Αγιο Αντωνη καθως υπάρχουν υπηρεσίες, νοσοκομεία και συνδεση με λεωφορειακές γραμμές του κηφισσού και άλλων περιοχών

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *