ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσοι χρησιμοποιούμε την Αττική Οδό. Για να πάμε μέχρι την είσοδο 6 (Λεωφ. Φυλής) περνάνε περίπου 20 λεπτά. Προσωπικά κάνω 20 λεπτά μέχρι εκεί και άλλα 20 για τον Χολαργό!
Ίσως η διάνοιξη πρόσβασης από τους αθλητικούς χώρους της Αγίας Τριάδος προς την Περιφεριακή Αιγάλεω, θα έλυνε κάπως το πρόβλημα.
Εναλλακτικά θα πρέπει να “συμμορφωθεί”ο οδός Πανοράματος η οποία έχει τα χάλια της! π.χ. γεμάτη λακκούβες και μπαλώματα, χωρίς σήμανση, χωρίς φώτα. Αλήθεια μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος εάν είναι διπλής ή μονής κατεύθυνσης΄; Ο καθένας ενεργεί όπως θέλει και όπως τον βολεύει. Και αν γίνει κάποιο δυστύχημα ποιος θα φταίει;
Ελπίζω ότι η προσπάθεια που πάει να γίνει με το ΣΒΑΚ θα έχει καλό αποτέλεσμα προς όφελος όλων μας.

  1. Στέλιος Ευσταθιάδης

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ανάλυσης που έγινε στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ, η άμεση σύνδεση της Πετρούπολης με την Περιφερειακή Αιγάλεω μπορεί να οφελήσει 2-3 ανθρώπους, αλλά θα δυσχεράνει συνολικά ο οδικό δίκτυο της Πετρούπολης.
    Μάλιστα, στη Διαβούλευση της 4ης Ιανουαρίου 2021, αναφέρθηκε από πολλούς ότι δεν επιθυμούν παρόμοια σύνδεση καθώς ο Δήμος θα κατακλισθεί από διαμπερείς κινήσεις οχημάτων.

    1. ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

      Δηλαδή να κλειστούμε στην πόλη μας και “να βράσουμε στο ζουμί μας” . Αυτά έκανε και ο Δήμος Αγίας Παρασκευ΄ής με το μετρό και π΄ηγε αλλού ο Σταθμός. Πηγαίνετε ένα πρωινό γύρω στις 8 με 9 η ώρα στην ταλαίπωρη οδό Πανοράματος και θα δείτε τι τραβάμε για να πάμε στην Αττική Οδό και πόσα αυτοκίνητα κινούνται για εκεί και όχι μόνο 2-3. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας στην πραγματικότητα!!!!!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *