ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσοι χρησιμοποιούμε την Αττική Οδό. Για να πάμε μέχρι την είσοδο 6 (Λεωφ. Φυλής) περνάνε περίπου 20 λεπτά. Προσωπικά κάνω 20 λεπτά μέχρι εκεί και άλλα 20 για τον Χολαργό!
Ίσως η διάνοιξη πρόσβασης από τους αθλητικούς χώρους της Αγίας Τριάδος προς την Περιφεριακή Αιγάλεω, θα έλυνε κάπως το πρόβλημα.
Εναλλακτικά θα πρέπει να “συμμορφωθεί”ο οδός Πανοράματος η οποία έχει τα χάλια της! π.χ. γεμάτη λακκούβες και μπαλώματα, χωρίς σήμανση, χωρίς φώτα. Αλήθεια μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος εάν είναι διπλής ή μονής κατεύθυνσης΄; Ο καθένας ενεργεί όπως θέλει και όπως τον βολεύει. Και αν γίνει κάποιο δυστύχημα ποιος θα φταίει;
Ελπίζω ότι η προσπάθεια που πάει να γίνει με το ΣΒΑΚ θα έχει καλό αποτέλεσμα προς όφελος όλων μας.

1 απάντηση/εις σε “ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ”

  1. Στέλιος Ευσταθιάδης

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ανάλυσης που έγινε στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ, η άμεση σύνδεση της Πετρούπολης με την Περιφερειακή Αιγάλεω μπορεί να οφελήσει 2-3 ανθρώπους, αλλά θα δυσχεράνει συνολικά ο οδικό δίκτυο της Πετρούπολης.
    Μάλιστα, στη Διαβούλευση της 4ης Ιανουαρίου 2021, αναφέρθηκε από πολλούς ότι δεν επιθυμούν παρόμοια σύνδεση καθώς ο Δήμος θα κατακλισθεί από διαμπερείς κινήσεις οχημάτων.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *